Links

 

Op deze pagina vindt u een aantal links die u aanvullende informatie kunnen bieden

 

www.lvvp.nl Landelijke vereniging voor psychologen (onze beroepsvereniging). Naast goede informatie over diverse psychische problemen en hun behandeling vindt u hier ook informatie over uw rechten als cliënt en hoe u een klacht kunt indienen.
www.iknl.nl

Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) is het kennis- en kwaliteitsinstituut voor zorgverleners in de oncologische zorg. IKNL draagt bij aan het verbeteren van de zorg rond kanker door het verzamelen van gegevens, het opstellen van richtlijnen, het bewaken van kwaliteit en het faciliteren van samenwerkingsverbanden.
Ons doel: de beste zorg voor iedere patiënt.

www.psynip.nl

 

 

 

www.nvgzp.nl 

Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) is de landelijke beroepsvereniging die de belangen van alle psychologen behartigt. Bijna 13.000 psychologen zijn bij het NIP aangesloten. Het NIP bevordert de beoefening van psychologie, behartigt de individuele en collectieve belangen van psychologen en biedt een platform aan de leden voor uitwisseling van kennis.

 

Ook bij de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen kunt u terecht voor informatie over behandelaars en de eisen, die u aan hen mag stellen.